Fantasies over Adventures

Rate this item
Friday, 05 September 2014 10:03

…is dat lang geleden! IS DAT LANG GELEDEN!!! Dat was 1 van de vaste openingszinnen van het legendarische programma, onder leiding van Dik Voormekaar, wekelijks uitgezonden op de radio. Alsof je elkaar al maaaanden niet gezien of gesproken had. Lachen.

Ondertussen is het voor deze columnist bittere ernst, de laatste column dateert toch alweer van een kleine 4 maanden geleden! Je weet hoe dat gaat: drukdrukdruk met van alles behalve t clubje, vakantietijd, en weinig spannends te melden. Al moet ik eerlijkheidshalve ook wel vermelden dat het feit dat de jongelui van het websitebeheer mn laatste 2! Optredensverslagen nog steeds niet op de website hebben gezet, me ook niet echt motiveerden om mn kostbare tijd te verdoen aan deze onzin, wat gaan we nou krijgen!!! Zo is het nu verdomme altijd met die aanstormende jeugd!!! Korte concentratiespanne!!! Het nieuwtje is er zeker weer vanaf huh, van die nieuwe website!!! Aandacht al lang weer verlegd naar andere veeeel interessantere dingen op dat internet! Enfin, laat mij maar mopperen in mn hoek, daar ben je tenslotte ook een Nare Ouwe Man voor. Eigen schuld.

Ondertussen zijn we bij ons clubje al weer voorzichtig van start gegaan, en we hebben nog wat te updaten.

Laten we beginnen bij onze Zomerzotheid, de grote droom, de reis naar Shanghai. Ken je die mop van Jan en Kees die naar Parijs gingen? Nou, zoiets dus, maar toch weer anders. Het blijkt toch wat eenvoudiger om naar Valencia te vliegen dan naar Shanghai, en voor de rest waren er nog allerlei complicaties en onzekerheden dus het reisje is…. Nee niet vervallen, maar uitgesteld! Volgens de laatste berichten gaan we nu in april 2015!!! The Fantasy kan nog even zn werk doen voor we op Adventure gaan…

Dit is wel een heeeel krom bruggetje naar iets, wat de leden deze week ook te horen hebben gekregen: het thema van de nieuwe show. Nu is deze plek speciaal gereserveerd voor MIJN particuliere mening en niet voor nieuwsberichten dus ik ga er hier inhoudelijk nog niet al te veel over zeggen, maar ik kan wel alvast verklappen wat mijn eerste reactie was: Oh My God!!! Het is echt ongelofelijk vet wreed splinternieuw en geniaal! Het tandem Rod & Jac hebben zichzelf weer helemaal overtroffen, we hebben de eerste 6 maten brass+ (en als ik hier + zet bedoel ik ook +) gehoord en de kwade sappen begonnen uit alle gaten te lekken. Fantastisch!!

Het is voor zo’n Nare Ouwe Man bij ieder nieuw product dat je met zn allen gaat instuderen weer even een vraag: ga ik dit nog doen? Ga ik hier nog de tijd, moeite en energie instoppen? Wordt het niet eens tijd om een stapje opzij te doen en ruimte maken voor de aanstormende jeugd?
Na maandagavond was in 1 klap alle twijfel weg: ik ga dit doen! Ik wil dit meemaken. Wouldn’t wanna miss this for the world.

You ain’t seen nothing yet…. Is i a Big Adventure? Or Just Fantasy?


N.O.M.

Laatste reacties

  • Leen de Groot Leen de Groot November 10
    Nieuw!! Internet!! "Wat is de nieuwe site mooi geworden. Complimenten Vriendelijke groet, Jullie ere lid Leen de Groot"
  • Peter Peter November 01
    Nieuw!! Internet!! "Leuke column en mooie website, complimenten voor alle vrijwillgers die hier weer uren aan besteed hebben. Dit naast alle andere zaken die ze doen voor…"
  • Melissa Melissa November 01
    Nieuw!! Internet!! "Het begin is er in ieder geval! Site ziet er prachtig uit :)!"